Etikettarkiv: el cigg

Triton Från Aspire

Aspire Triton

Snart Kommer Aspire Triton, denna hybridtank är den senaste från Aspire och kommer att heta Triton.

Vart köper du Aspire Triton

Triton kommer att säljas i den kommande dagarna på Cigoteket.se.

Den populära Aspire Triton kommer att vara en hits som sin föregående tank Atlantis V2.

 

Aspire Triton coil:

03 Ω  – 55-65 watt

0.4 Ω  – 25-30 watt

1.8 Ω  – 10-13 watt

Coil för Triton

Triton från Aspire påfyllningssystem

Se bilden nedan om hu man fyller på sin Triton från Aspire, enkelt, snabb och kladdfritt.

Hur fyller man på en Aspire TritonRBA med Aspire Triton

Triton kommer med även RBA-system eftersom flera av användarna hade frågat Aspire om det.

Aspire Triton RBA

 

 

el cigaretter och tillbehör

Fördelarna med e-cigaretter

E-ciggaretten lanserades på marknaden för ca 5 år sedan och har blivit allt mer populär. Det är inte svårt att förstå varför då den har flera fördelar mot den vanliga cigaretten.

Rök var du vill

Att det infördes rökförbud på offentliga miljöer berodde på två faktorer. För det första anser många att röklukten luktar illa. Dessutom tränger den sig in i kläder och möbler och är mycket svår att få bort. För det andra är även den rök som bildas vid rökning av vanliga cigaretter ohälsosam. Det betyder att de som jobbade på pubar och restauranger fick jobba i en mycket ohälsosam arbetsmiljö.

Läs mer om el cigaretten på www.cigoteket.se

Men e-ciggen har inte dessa negativa faktorer. Den behöver inte avge någon lukt alls på röken och så länge den inte laddas med nikotin är den rök som den avger helt ofarlig för omgivningen.

Billigare

Idag är skatten på tobak i Sverige extremt hög. Ett paket med 10 cigaretter kostar kring 50kr vilket gör att rökare kan röka upp tusenlapper per månad. En e-cigg kostar däremot 500-700 för ett grundpaket. Detta innehåller allt man behöver och det endas om tillkommer är att byta ut patronen ibland och fylla på den vätska som förångas vid rökning. Det krävs därför någon knapp månad innan det är billigare med detta alternativ. Men självklart beror detta på hur mycket man är van att röka.

En e-cigg kostar däremot 500-700 för ett grundpaket. Detta innehåller allt man behöver och det endas om tillkommer är att byta ut patronen ibland och fylla på den vätska som förångas vid rökning.

Bättre för hälsan

Den tobak som finns i klassiska cigaretter saknas i e-ciggen. Det betyder att rökaren inte får i sig de farliga ämnena vid rökning. Men samtidigt är det många som är beroende av nikotinet och inte klarar av att vara utan det vid ett plötsligt rökstopp. Alternativet är då att trappa ner med en e-cigg. E-ciggen kan nämligen laddas med nikotinvätska och rökas med olika starkhet. Med andra ord är det ett enkelt sätt att sakta vänja av kroppen från nikotinet till e-ciggen röks helt utan det.

el cigg och tillbehör

Sluta röka med hjälp av en e-cigg

Det finns mängder av produkter och tjänster som är framtagna för att hjälpa rökare att sluta röka. Efterfrågan är stor att få hjälp och vilken produkt som passar bäst är helt individuellt. Vissa tycker om nikotinplåstret som ger nikotintillförseln utan att man för den skull behöver hålla i en ciggaret. Men med detta plåster upplever många att de på samma gång kommer utanför gemenskapen som finns hos rökare. Ett alternativ är då att använda en e-cigg i sin kamp mot tobaken.

Vad är en el cigarett?

bra och billiga el cigaretterEn e-cigg ser ut som en cigarett men är tillverkad av metall och laddas med speciellt smaksatt vatten. Det lilla uppladdningsbara batteriet ser till att förånga vätskan när ciggaretten startas vilket gör att rökningen fungerar som vanligt – men utan att någon nikotin behöver vara med i bilden. De som ändå inte känner att de kan lämna nikotinet helt och hållet på en gång kan tillföra en liten mängd även i en e-ciggaret. Mängden kan succesivt minskas för att målet till slut ska nås att rökningen sker helt utan de skadliga ämnena.

De som ändå inte känner att de kan lämna nikotinet helt och hållet på en gång kan tillföra en liten mängd även i en e-ciggaret.

Med en e-cigg fås därmed det bästa av två sidor. De som röker kan med fördel följa med rökarna på arbetsplatsen ut på en rökpaus och få den viktiga gemenskapen. Rökningen sker även den som vanligt med en cigarett som skapar en smakfull rök. Det enda som skiljer är vad cigaretten är tillverkad av och vad den innehåller.

När sedan nikotinsuget succesivt har minskats så pass mycket att inte något beroende finns kvar kan personen helt och hållet själv bestämma när rökningen ska pågå eller inte. Det blir att personen bestämmer över cigaretten istället för att cigaretten bestämmer över personen.

Spara pengar med e Cigg

En annan stor fördel med detta sätt att avvänja kroppen från nikotin är även att ekonomin snabbt blir betydligt bättre. Visserligen kostar ett startkit kring 700kr vilket är jämförbart med priset för ca 35paket ciggaretter men sedan är kostnaden betydligt mindre. Det enda som behövs är att fylla på med smaksättningsvätskan vilket gör att det inte tar lång tid innan den är ekonomiskt fördelaktig.